nike skor – att vara fyllda av guelph oc

– att vara fyllda av guelph och område barn

en handfull av lokala organisationer har ingripit för att bistå, lagerhållning ryggsäckar för barn från förskola till junior high school.gemenskapens resource centre i norra och centrala wellington har gått ihop med staples samlas – över 150 studenter, inklusive med flera kapitalanskaffning grillar tidigare denna månad.

”det verkar som att vi tog upp genom de två grillar, sammanlagt 750 dollar”, sa mark mckee, direktör vid staples på woodlawn. ”det är ungefär 20 dollar per ryggsäck, men det nike skor beror på barnets ålder och grad kommer de till. ”

mckee sa att varje staples förvaras partner med en grupp som den själv väljer att stödja en tillbaka till skolan initiativ, och hans aff nike skor är är för $4000 upp för att hjälpa gemenskapen resource centre ryggsäck program.gruppen kommer att köpa förnödenheter och packa och fördela ryggsäckar med upplånade medel.

1 sten road sociala / välgörenhets kommittén har också tagit upp medel för att fylla och skänka ytterligare 100 ryggsäckar till guelph skolsystem.kim leach, en grupp medlemsstater, sa – – skulle doneras till övre grand i skolan.

”minst fem eller sex år har vi bidragit med upp till två dussin påsar”, sa leach. nike skor nike skor ng> ”i år har vi kunnat göra mer. ”när väskorna kommer inte att vara så välfylld eller stora som föregående år, leach sa, de är fortfarande grundläggande utrustning för att hjälpa studenter som kämpar för att komma tillbaka till skolan.”på det här sättet vi kan ta fler. ”

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.