nike skor backpain ryggsäckarjag äls

backpain ryggsäckar

jag älskar min timbuk2 budbärare väska för på – och avstigning cykel används.det har pågått i flera år (min gjordes i sf, vissa är nu utomeuropeiska) och tog allt från sex flaskor vin till verktyg för en laptop.investera i ett band där och använda de sekundära ”stabilisatorn band och du blir lyckligare.min är dee hund som är ett ord, enorma.

utstationerade av fixedgear på 6:11 pm – den 8 januari 2005

jag har bud väska fad sak under 1998.jag har gått med något mer konkret, en victorinox ryggsäck.men jag har en massa vänner som använder både timbuk2 och manhattan transport.

utstationerade av orange klockan 18: 43 den 8 januari 2005

om ni vill spränga några dollar kan du alltid ta med jack spade.

utstationerade av orange klockan kvart i sju. den 8 januari 2005

det här är inte svaret på din fråga, precis, men det är bäst om du inte bär den när du rider.ta en korg i stället, och låt nike skor den göra jobbet.du vet, en av dessa.

dåliga ryggar inte ihop med dem, även om de är bra väskor.

utstationerade av mudpuppie på 6:51 pm – den 8 januari 2005

eftersom min rygg och axel är inte i bästa skick, kan jag inte använda – – medan jag cyklar längre.(hela armen domnar bort med stift och nålar. jag har bytt till cykeln och de rockar.de är vattentäta, som jag har varit fast i regn med dem och innehållet förblev torra.den panniers har handtag, men de är svåra att bära r nike skor unt om du planerar att gå från cykel till fots.

jag använder en ryggsäck med vadderade axelbanden och tillbaka om jag inte är på väg.

utstationerade av aedra på 6:54 pm – den 8 januari 2005

jag skulle säga för tunga saker i en väska, – – slå ut budbärare väskor.jag brukade göra det senare, och det förstörde mina axlar för varje dag.men jag hittade på min cykel. jag föredrar den bärbara datorn bara budbärare väska på axeln (eftersom jag bor i brooklyn, när gatorna är tuff föredrar min dator inte knulla runt) i kombination med andra saker i en kasse i korgen.vikten på mina axlar i negligable och barnet är i säkerhet.

utstationerade av bruden på 6:58 pm – den 8 januari 2005

undvika budbärare påsar om du är dålig.titta på högkvalitativa ryggsäck med vadderade brett axelbanden och har en justerbar midjebälte (och använda den.tricket är att få dina höfter till stöd för de flesta av de belastnings – och inte axlarna eller övre delen av ryggen.om du kan gå in i en butik i ditt område utomhus skulle jag gå in och hitta nån som vet vad de gör för att passa en förpackning) på din rygg.inte alla förpackningsstorlekar att passa alla människor och en illasittande ryggsäck kan orsaka problem.de bör också visa hur du ska bära / anpassa förpackningen så att du kan undvika obehag.panniers är ett bra alternativ för om du behöver inte gå så långt.

utstati nike skor onerade av squeak på 7:08 pm av den 8 januari 2005

bästa gissningen: säckar som fäster sig på din cykel, medan du åker, och inte du.flera personer har nämnt ovan.

om du absolut måste få tillbaka det binder till dig, gå inte för en budbärare väska.de är verkligen inte bra för ryggen, eftersom de inte fördela vikten av din muskulatur.i stället välja en bra ryggsäck och bära båda remmarna på samma gång i alla tider.och försök att inte göra väska för tunga om du kan undvika det.

utstationerade av nyxie på sju noll nio pm om 8 januari 2005

bör också tillägga, försök att få en påse so nike skor m har ett bröstben band också.

utstationerade av squeak över sju pm av den 8 januari 2005

jag har också vissa betydande problem med ryggen som är dåligt på grund av axel hängde belastningar, och ännu mer när jag bär dem på en cykel.mitt problem är i första hand på min rygg, i muskler, inte ryggraden, om det hjälper din utvärdering.

min känsla är att budbäraren påsen ordentligt vräkte är lite snällare mot mig än en ryggsäck.jag använder en med en bred stel nylon bandet och den vanliga över bröstet med magasin och jag ser till att det är tillräckligt lågt för att den vikt som vilar på min mage.

det sa min bästa lösningen är en länd – pack.jag har ett fint, stort kelty moab. det är verkligen en bra utformade väskan, som är typisk för kelty länd – väskor.detta kan göras antingen med en enda över axelbandet, som en budbärare väska, eller som en länd – och packar runt avfallet.alla bördan fördelas på mina höfter.det är mycket mindre än det är, eftersom utformningen i huvudsak skär bort oanvänt utrymme i de övre hörnen.och vid de få tillfällen när jag måste ladda den kraftigt (som rider tillbaka från en bokhandel), jag har upptäckt att jag kan ta axelbandet över axeln för att absorbera lite av lasten och stabilisera det.

denna väska inte skulle vara tillräckligt stor för de flesta moderna datorer, men jag vet att kelty gör en länd – som är konstruerade för att bära dem.titta på dem.jag vet att de har ett rykte som tres töntigt, men de ser inte så farlig som du tror att de gör det, och de är bara så jävla praktiska, det är inte ens roligt.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.