nike skor bacon och ost stekpanna majsbr

bacon och ost stekpanna majsbröd

den poblanos direkt på en gasbrännare med med nike skor elhög värme.laga mat, att de som behövs för 10 – 15 minuter eller tills de är förkolnade överallt.(alternativt ståndpunkt en ugn hylla 4 cm från – varmt element och sätta på broiler.ordna poblanos på en bit av aluminiumfolie och plats där att göra i 10 – 15 minuter, vänder sig ofta till förkolnade överallt.)

överföra poblanos till nike sko nike skor r en zip upp väskan och sigill eller plats i en skål och täcka ordentligt med plast.när de är kall nog att hantera, kassera svart hud, stam, revben och frön, då säger de återstående kött.(det är lättare att ta bort huden under rinnande vatten, men vissa kockar säger det sköljer bort smaken.) skära köttet i små tärningar. avkastningen är ett fullsatt 3 / 4 – cupen.

– en 9 eller 10 centimeter gjutjärn stekpanna på medelhög hög värme.tillsätt bacon och laga mat till crisped.överföra bacon till fodrade tallrik till avlopp.skruva ner värmen, lämnar fett i pannan.

kombinera majs, mjöl, socker, bakpulver, natriumbikarbonat, salt och svartpeppar i en skål.

vispa ihop mjölk, grädde och ägg i en stor flytande doseringsmått, sen rör i majsmjöl blandning tills bara införlivas.tillsätt tärnade poblano, ost och korv.crumble bacon över skålen.häll bara 1 tesk nike skor ed det utsmälta bacon fett från pannan i smeten, rör om försiktigt för att införliva.

– samma stekpanna på medelhög värme.när de återstående bacon fett glitter, häll upp majsbröd slagman jämnt i pannan.överföring till ugnen, baka för 30 – 40 minuter eller till gyllenbrun och en provutrustning införas i mitten kommer ut.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.