nike skor bacon var under bevakning på d

bacon var under bevakning på dagen i surrey sex mord

nio poliser från integrerade gängstyrkan hade följande anklagad mördare jamie bacon på dagen i surrey sex mord ”för att samla information om den ökände gangstern.

polisen började utanför bacon är hamn moody high upp den morgonen och såg på när han och en man som bara kan identifieras som en person i en publikation förbud på grund av körde till världen gym i hamn coquitlam.

kronan har påstått att bacon höll ett möte på gymmet i morse under vilken han beställde mordet på rivaliserande knarklangare – lal en av sex män sköt ihjäl senare den dagen i svit 1505 surrey är balmoral tornet.

vancouver polis – konst.

hon sa att hon var på rättvisa catherine kil foten utanför sin polisbil med hemlig övervakning på mercedes – som det gjorde.

walsh erkände att hon var bekant med kollegor på bacon, men fick inga anteckningar av se anklagad mördare matt johnson, eller en man som kan identifieras endast som en person x anländer eller lämnar världen gym.

men hon sa att hon inte var att dörren alltid för 39 minuter bacon och du var där inne.

bad uttryckligen om johnston, walsh sa: ”jag kan ha sett honom och inte identifierat honom.”

person y förväntas bli en viktig krona vittne när han vittnar i början av 2014.

johnston, cody haevischer och michel le är anklagade för mord av första graden och konspiration i döden av lal, hans bror michael, ryan bartolomeo, eddie narong, chris mohan och ed schellenberg.bacon är också anklagad men prövas separat vid ett senare datum.- och dödade alla sex minuter senare.

vancouver polis – konst.ajmer sandhu som ledde laget i oktober 19, vittnade om att polisen tittade på bacon samla in information om honom och hans medarbetare och inte i samband med en specifik brottsutredning.

sandhu sa att han följde mercedes i abbotslord, men fö nike s nike skor kor rlorade det runt clearbrook centrum.

en annan officer vittnade mercedes körde för fort och väva in och ut ur trafik på motorvägen, men sandhu sa att han inte kunde komma ihåg hur det var att köra.

rcmp konst.oktober 19.

mclachlan sa att hon såg en mercedes i samband med person y, liksom en lastbil i samband med bacon i hamnen – parkade när hon kom.

mclachlan bad om en ”målet bok” som används av den övervakning som innehöll foton och detaljer av bacon, sina två bröder, johnston, person – och mer än 30 andra som polisen trodde att de var kompanjoner bacon i okto nike skor ber 2007.

hon höll med försvarsadvokater att varken haevischer eller le förtecknas i målet bok.

johnston försvarsadvokat michael tammen klagade till kil som kronan hade svimmat centrala delar av målet bok i den kopia som lämnades och att han bara har lärt sig vad saknades på torsdag eftermiddag.

”vad hände idag bör inte har skett i detta fall,” tammen sa.

läs tweets från i dag bevis här:

jag kommer ofta här och höra folk till vissa historier att air india, hörde jag några små detaljer om det men jag har bestämt mig för att kolla upp det, skulle de flesta nog googla det men jag ofta vilseleda av falska uppgifter när jag titta upp den på nätet, någon berätta för mig?jag mer nyfiken, och tack för att du arbetar så hårt i surrey sex fall kim, alltid en bra, bortsett från den meningslösa gräla och falska påståenden som jag ser i de synpunkter som avsnitt, hur som helst, någon?

polisen trodde att bacons var till ingen nytta?verkligen?? ingen sladd?!allvarligt?!de var mest ökända gangsters i bc vid den tiden och polisen skulle ha varit över dem, det är ett skämt som de beställde hit och döda människor medan de var bevakad av poliser jag antar att polisen var för upptagna med annat som sparkar misstänkta gäng i samband med barer och klubbar i stället för att göra riktigt polisarbete, fånga mördare!vilket slöseri med skattepengar, lol gangsquad och polisen är ett skämt, och om dessa killar tänder på dessa mord och vi kan tacka våra lokala polisen

tack, kim, och 99 gånger av 100 man föredrog att dessa kontroller och balanse nike skor r i stället för att skydda från olämpligt övervakning.det verkar som att det här var en tid när alla omständigheter blev bara så, och tidpunkten var olyckligt thag hade de nog mindre bevis i tid.

jag är säker på att om det hade funnits mer planering av mord polisen skulle ha kunnat förhindra det.jag var försöker skylla på polisen (men jag vet att tonen i mitt första post förmodligen verkade så).

jag undrar bara vad som hade hänt om morden har ägt rum.hur länge hade de sett och hur länge de har fortsatt att titta på?är dessa undersökningar bara på obestämd tid tills

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.