nike skor bakterier i omklädningsrum –

bakterier i omklädningsrum –

gymmet omklädningsrummet är en plats att andan i ordning, och gratulera dig efter krossning av en hård nike skor träning.men det är också en grogrund för bakterier.

”den varma och fuktiga miljön i omklädningsrummet tillåter bakterier som finns överallt,” säger att jack nike skor foley, atc, direktör för sport medicin och huvud atletisk tränare på lehigh university. ”det är ofta de saker du inte kan se att skada dig mest. ”

tyvärr, du kan inte undvika att klä av sig och duschar, såvida inte ert bås kompisar är cool med jobbar b nike skor redvid en svettig odjur.i stället, undviker dessa gemensamma omklädningsrum misstag att komma från gymmet bakteriefri.

visst, det är lättare att ta av er skorna och ta en dusch nu, men att röra dina fötter på golvet på en offentlig plats är en hemsk idé.mögel, alger, och det växer svamp lätt i fuktig dusch miljöer och blanda med svett, hudceller, och till och med urin.(ja: kissar i gymmet dusch sker oftare än du tror.) ”svampar behöver värme och vatten att blomstra”, säger han. ”gå på bara fötter gör dig till den perfekta mål för en svamp – attack ”.

tinea och pedikyr, bättre känd som atlet fötter, är en av de vanligaste och att slå infektioner orsakade av gå barfota.även om du är klar med öppna sår eller styckningsdelar, vârtor lätt kan hoppa från sin ursprungliga mottagande, dusch golvet, och på att din oskyddade fot.

2.fyllning svettiga kläder i din väska

väskorna är att bära din workout redskap, men att bunta ihop era våta t – stycken, shorts, och strumpor i din väska och sen glömmer dem för resten av dagen, eller ännu värre, vecka, är som att ge bakterier en öppen slutade inbjudan att komma och leka ”.om du kastar varma, fuktiga redskap i din väska efter bearbetning, du släpper bakterier har en gratis skjuts hem i en perfekt petrie, ”säger han.

hämta en plastpåse innehålla din smutsiga kläder och tvätta dem så fort du kan.och glöm inte att tvätta din väska en gång i veckan: om det är maskintvättbar, kasta det i resten av din träning redskap.eller du kan bära desinfektionsmedel torkar och torka både inom och utanför att döda lite baciller.

3.att dricka ur dricksfontänen

enligt kommersiella städbranschen överdragskläder, en vatten fontän kan ha 2,7 miljoner bakterier per kvadratcentimeter på kranen.det betyder att du kommer att bli lite fult spel när du böja dig ner för att dricka eller fylla din vattenflaska.för att undvika kontaminering, ta med din egen flaska från hemmet eller köpa en disponibel från gymmet automater.

4.- inte tvätta ansiktet och händerna

även om du vill vänta tills du kommer hem för att duscha, inte rent dessa två platser direkt efter en träning kan leda till oönskade följder.lämnar svett och smuts i ansiktet under en län nike skor gre tid kan fälla smuts och olja i dina porer och få akne rymningsförsök.

och tänk inte ens på att röra ditt ansikte, utan att tvätta händerna först. ”ovanligt att tvätta händerna till stor del är ansvarig för överföring av infektiösa organismer från en yta med en annan ”, säger han.dessa hantlar var lamslagna av många andra killar med okänd hygieniska metoder innan du använde dem.tvätta dina händer kommer att bidra till att förhindra spridning av bakterier och virus som kan befinna sig på alla maskiner och utrustning.

de vita fluffiga handdukar staplade prydligt i duschen har intrycket av att vara fräsch och ren, men de kan vara full av e. coli eller mrsa.ibland gym använda samma transportbehållare för smutsig och ”rena” handdukar, som ofta passerar genom flera arbetstagarnas händer före landning i omklädningsrummet.

din bästa chans är att ta med två antimikrobiell handdukar hemifrån: en för att torka ner svett medan du tränar aldrig använda den sida som berör maskiner och andra för torkning av efter en dusch.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.