nike skor bakterier kan växa i återanvän

bakterier kan växa i återanvändbara påsar

ja, en studie som finansieras av den amerikanska kemi – rådet, som företräder en disponibel plastpåse beslutsfattare, hittade det ka nike skor n vara mikrober som liftade i återanvändbara väskor.men några bakterier inte kan vara mycket av en hälsorisk.

forskare som nyligen testade 84 återanvändbara påsar från kunder i kalifornien och arizona: mer än hälften av väskor innehöll någon form av kolibakterier, en kategori som omfattar esch nike skor erichia coli.

i stället plastindustrin sponsrade arbete, som hittade 97% av de tillfrågade aldrig tvättade sina väskor, drar slutsatsen att allmänheten bör utbildas för att hålla dem rena.

för vad det är värt, rappo nike skor rt kom ut prec nike skor is som kalifornien anser att en omfattande förbud mot plastpåsar.

dr susan fernyak, chef för san francisco är smittsam sjukdom och kontrollera förebyggande division, säger skott, ”din genomsnittliga friska personer kommer inte att bli sjuk av bakterier som har upptagits i förteckningen.”

rapporten säger att forskare hittade e. coli i sju av de påsar som testas.men fernyak säger att studien inte identifiera typ av e. coli i påsar, en stor brist.de flesta stammar av e. coli är ofarliga enligt center för förebyggande och kontroll av sjukdomar.

san francisco för tre år sedan.san francisco är väska förbud inte har påverkat antalet e. coli – infektion i stan, fernyak säger.

hon ifrågasätter stammar i påsar skulle vara typen som skulle göra nån illa. ”jag tror att viktiga punkter och uppgifter lades fram på ett sätt som är en aning missvisande ”, säger hon till betänkandet.

kontaminering som kan hända med en yta som rör kött, som mot toppen, säger hon. ”det är inget speciellt med väskorna än nåt annat som kan bli förorenade ”, säger hon.

men hon har tillagt att forskare skulle nog finna en viss procentandel av befolkningen var inte städa skära styrelser ordentligt.hon säger att återanvändbara väskor är säkra, men tvätta väskorna är inte en dålig idé.

vi har talat med en talesman från den amerikanska kemi – rådet som sa plast beslutsfattare också producera harts som används i de flesta återanvändbara väskor. ”vi försöker inte att avskräcka återanvändbara väska användning ”, sa hon.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.