nike skor bakterier och som främmande äm

bakterier och som främmande ämnen i pre –

när det gäller frukt och grönsaker, jag brukar inte köpa prewashed, färdigskurna, preanything.det verkar också påhittiga och lata från min sida att inte skära i min egen äpplen.jag gör ett undantag för sallad gröna.jag vet att det är hycklande av mig, men sallad gröna är dåligt, och jag hatar att bryta ut min tunga sallad spinner.så ja, jag ger och köpa en prewashed påsar av blandade gröna från affären.så mycket för min lathet, ser det ut som salladen spinner kommer ändå.

även prewashed, nej, trippel tvättade påsar sallad blandningar är inte så ren trots allt.konsumentverket testade 208 påsar sallad gröna från 16 olika märken och fann att 39% av proven hade spår av fekal förorening.forskare fann också att blandningar som innehåller spenat hade högre nivåer av bakterier och att de gröna som testats minst sex dagar innan deras ”användning av” datum hade lägre halter av främmande ämnen.- inga spår av farliga patogener som e. coli eller salmonella hittades.men tanken på att ko skit på min älskling med är äckligt.

trots att forskarna säger att nivåerna av bakterier inte utgör ett hot, är det ett tecken på dålig hygien där salladen gröna behandlas.det här kan vara början på en e. coli utbrott, som var kopplad till säckar spenat under 2006.detta utbrott dödade tre personer till 100.

– jag tar bort är att tvätta alltid min sallad gröna prewashed eller inte.om du inte har en sallad spinner, det är en bra investering.men du kan tvätta din gröna i en skål.kapa roten av sallat huvudet och låt nike skor bladen stabilisering i en stor skål vatten under minst en minut medan marken sjunker till botten av skålen.skaka varje löv, torr med en handduk, är du redo att gå.

vet inte varför alla är så äcklad.det finns inget sätt att verkligen se till att äta ren och säkra livsmedel ”utom för odling och rengöring av din egna grönsaker och tvätta dem i filtrerat vatten.jag antar att om vi blir alltför pedantisk angående mat, vi kommer inte att kunna njuta av en måltid på en 5 – stjärnig restaurang som hanteras av vem vet vem i köket.jag skulle bli en trädgård, nike skor men jag bor i stan.även om jag gjorde det, det kommer fortfarande nike skor att finnas insekter, maskar och ”glänsande saker” i min trädgård, också.jag är för mycket av matälskare bry dig om det, men jag gör vad jag kan för att se till att rena ätbara mat.

det var ett avsnitt av dr oz för några veckor sedan om kontaminering av livsmedel.de visade hur produkter (som inte fick) går igenom 20 olika händer innan det når din!de visade en kvinna att klättra, med hennes fötter, på en visning nike skor av frukt – och ta några från toppen av högen.bläää!i påsar eller inte, du måste tvätta dina produkter som galen när du kommer hem.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.