nike skor – campingdet finns en mäng

– camping

det finns en mängd olika slags ryggsäck styles nike skor och varumärken.konsumenterna kan känna lite överväldigad.annars är det precis som alla andra små ryggsäck.det finns många bra ryggsäckar för dagligt bruk, men inte så mycket nuförtiden konstruerade för vandring och packning.så, låt oss gå vidare.

dag förpackningar

det gäller bara om någon ryggsäck som är för liten för att över en natt packning.ungar nuförtiden ofta använder dem för att föra deras skolböc nike skor ker, mammor använder dem som blöja väskor, och jag vet en hel del ingenjörerna som använder dem i stället för portfölj.de är faktiskt ganska mångsidig.

att välja en ryggsäck för användning inom kort att vandra och går är inte svårt.- vill du ha något nike skor som lätt kan göra vissa saker du kommer att vara med på din vandring tillsammans med lite vatten.

nuförtiden finns ryggsäckar som har byggts i vatten, blåsor eller en påse att tillägga en vatten blåsa.det här är en bra idé, men kom ihåg att vatten är ganska tung.så, om du inte dela ditt vatten med en annan person, du behöver inte en fullständig 2 liter vatten för en dag att vandra.

den kelty blanca 2000 hydrering fastpack är ett bra val om du bestämmer dig för att gå med en av dem.för kostnaderna concious, stansport säljer slick rock hydrering tillbaka – pack.

ruta förpackningar

om du är, att vandra ut i skogen och sen campa där över natten, du behöver en större väska.det var dit förpackningar, kom in.ordet ”sätta dit” avser det faktum att det inte finns något inne i eller på utsidan av förpackningen som hjälper till att förpackningen behålla sin form.det finns två typer: inre och yttre ram.

inre bild – – är mer populär sort.användare säger ofta att de är bättre än de yttre ram förpackningar, eftersom de överensstämmer med kroppen.detta kan vara ett problem i varmt väder.yttre ram förpackningar tenderar att tillåta mer luft mellan användare och pack, som kan vara kallare.

den kelty tornado 4900 hydrering backcountry är en inre bild pack har rätt tillbaka panel, och därmed försöker ge det bästa av två världar.detta är en mycket trevlig förpackning med 3 liter hydrering system.

storlek o nike skor ch vikt

du kan också få ryggsäckar för mindre folk, såsom coyote 4750 spår inre ryggsäck.detta paket är hydrering förenligt, vilket betyder att du kan lägga en vatten blåsa, medan tornadon har byggt.

personligen har jag ett yttre ram jansport ryggsäck, och jag har en vän som äger ett paket av stansport.jag har inte haft några problem med jansport ryggsäck, även om jag har läst om några modeller som hade axelbandet problem.

stansport är en billigare varumärke, men kvaliteten på deras produkter är bra.

i alla fall, en bra väska kommer att pågå i många säsonger, så om du köper rätt, det är en bra investering i er egen hälsa.packning och fotvandring är ett bra sätt att komma i form av guds land.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.