nike skor dålig bagage och varm luft som

dålig bagage och varm luft som värmer upp valet

det var en torsdag eftermiddag före lunch när jag kom till den skrämmande bekräftelse att människan är dömd och det är vårt fel.

min uppenbarelse var mindre en insikt än ovillig acceptans.för alla våra ipad techno – whizz och hadron kolliderade mars rovers, vår art har helt enkelt inte är utrustade med förmåga att bekämpa den mest omedelbara hot mot dess existens.

det ultimata apokalyptiska allvar slagit till på ett konstigt ögonblick.jag stred inte främmande angripare eller avlyssna en närmar sig snabbt komet innan det blåste genom atmosfären och decimerat existens.jag var inte full med pesten eller ens överväger att utvecklingen av irans kärntekniska program.

jag stod i kassan på en budget som affären med en $2.50 påse med morötter och en pinne pepp nike skor armint smaksatt tuggummi, när de munter unge mannen bakom disken dubbel sköt min mat.

”ahh, jag behöver inte väskor.”

”är du säker?”han sa, förvånad, som tillsammans med min förändring skulle jag bad honom artigt att slå mig några gånger i tänderna. ”de kostar ingenting. ”den sista gången jag kollade, plastpåsar inte var helt toppen för moder jord.även den mest planet hata förnekande av klimatförändringar måste medge att det dubbla i en enda väska av säckar morötter är lite onödigt.det är dåligt för affärerna, även om många affärer i förenta staterna tycks det vara normen.

det har varit en tuff sommar här.en skitig, svettiga skjorta klamrar sig fast vid din sommar i som förra månaden mer än 3000 nationella värme register var trasig.mer än hälften av landets kommuner har märkts naturkatastrof zoner av ministeriet för jordbruk.

i förra veckan om 40 000 shovelnose nike skor stör hittades döda i iowa efter sina vattenvägar blev för varmt för att överleva.

mindre än lugnande, veteran klimatförändringar forskaren james hansen, som först varnade senaten av den globala uppvärmningen, 1988, har ny forskning som drar slutsatsen att årets värmebölja är en följd av dem fick influenser.hansen säger att det är vårt fel att det är varmt, och han var bara fel en gång i hans adress till senaten för 24 år sedan.

”jag var alltför optimistiska”. med dessa ord ringande i öronen, nike skor ansåg jag återvänder hem med min 2,50 dollar för tre säckar morötter, vänder på luftkonditioneringen och ignorera värme.några priser som drivs av värmeböljan så morötter inte stannar det pris för länge.

– och förra veckan ett kraftverk i illinois stängde generator efter dess vattenintag blockerades av en mängd värme som dödade fisken.så kanske jag inte kan lita på ac heller.

förenta staterna är inte det enda land som bidrar till utsläppen av växthusgaser.i alla länder, och det är värt att påpeka att bredvid den dubbla påsar på snabbköpet är en skenbart effektiva aluminium återvinning centrum.

men som det land som gör anspråk på att leda den fria världen, starkare amerikanskt ledarskap i aktivt för att minska utsläppen av växthusgaser är desperat brist på.

al gore trodde det.det kostade honom hans kontor.

barack obama trodde så också.han gjorde i alla fall före förra valet.så, med tanke på fyra år, har inte mycket förändrats.den enda skillnaden på jorden att rädda politik den här gången är det han gör färre löften.

mitt romney, å andra sidan, stöder en ökad användning av kol, energi och säger att människan är bara ”något” ansvaret för klimatförändringen.

den utvidgade prognos när valtider värmts upp, är för mycket varm luft och lite omedelbara ändringar.vad är det för mening med att försöka rädda världen om det kostar dig ett val?tack för att du delar era åsikter.era synpunkter har mottagits, måste du kontrollera din registrering innan den kommentar kan mildras

kontrollera din inkorg och klicka kontrollen län nike skor k till fullständig registrering.när du har det, kan du posta ytterligare kommentarer och anser att kommentarerna i din profil.

det kan vara lite tid innan det verkar på plats på grund av stora volymer och kommentarer till återhållsamhet för vissa produkter, men vi söka efter alla era synpunkter i skäl, så var snäll och kolla laterour regionala nyheter storiesthe norra advocateadvocate vinner den nordliga förespråkar nya zeeland är bästa regionala tidningar.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.