nike skor dålig idé att upphöra med sopp

dålig idé att upphöra med soppåsen förfogande

vi har en mycket ensidig behållare, fodrade med en sopsäck i vår källare.i trädgården, vi har ett hårt – sidig kompost bin för grönsaker och frukt rester.

i vårt kök, vi har ett kök väska för försäljning för k nike skor öksavfall.en full köksutrustning väska är dubbel säckar, säkerhet, och i källaren – behållare.

som jag redan har sagt är vi äldre med de in nike skor neboende åldersrelaterad balans och rörlighet utmaningar.jag kan dra det säkrade sopsäck från den hårda strider källare behållare till curbside med en hand.

en hård nike skor tog behållaren skulle kräva att använda båda händerna för att utnyttja den behållare från källaren, åtta steg till curbside.till skillnad från soporna, hårda sidan behållare måste återvinnas och ersättas i källaren.

jag talade nyligen med en stadsanställd som jobbar på sopor i detalj.han sa att de inte gillar hårda strider behållare.

beroende på var de lagras, inomhus eller utomhus, ofta utan lock, vid dåligt väder, vintern i synnerhet soporna är fryst och svåra att dumpa till kompaktorn.

soporna hämtas, en eller två åt gången, och kastas i kompaktorn.han sade att det kommer att medföra ytterligare arbete både för hushåll och staden anställda.min konservativ uppskattning är svårt – sidig behållare vill fördubbla arbetskostnader och soppåsar.

rådet har godkänt att spendera $50000 på anmälan och en offentlig utbildning program om förändringar.jag har inte underrättats om en kostnads – nyttoanalys av förvaltningen.

– rådet är inte naiv nog att tro att nuvarande tillgångar, arbetskraft och utrustning kommer att kunna absorbera den ökade arbetsbördan.

sammanfattningsvis, min tidigare erfarenhet med hårda strider behållare på en hög trafik street, är inte en trevlig erfarenhet.

när behållarna är tömda, ibland även när de är fulla, höga vindar blåser behållare och ofta även lock, över hel nike skor a gatan.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.