nike skor dålig kinesiska turister som t

dålig kinesiska turister som tjänar ett rykte som det nya ”fula amerikaner”

chiang mai, thailand bucolic när avslappnat campus i en av thailand är topp universitet är med säkerhet hårdare tag.inte mot terroristhot, men mot kinesiska turister.

tusentals har klättrade ombord student bussar till chiang mai – universitetet, gjort en röra i kafeterior och smög in på klasser på föreläsningar.någon kastat ett tält i ett pittoreskt lake.orsak: ”vilse i thailand,” en 2012 slapstick komedi delvis sköt på campus som kina är högst avlönade – filmen någonsin.

nu besökare är begränsade till in via en enda porten bemannad av mandarin är frivilliga som direkt kinesiska turister till en rad av fordon för guidade turer.enskilda besökare är förbjudna, och ett tecken på framträdande kinesiska ansökande att pass som är utstationerade vid porten.

med ekonomin som flyter, fastlandet kinesiska har blivit världens mest gemensamma världen resande, med mer än 100 miljoner euro förväntas gå utomlands i år.under 2012, de tog över amerikanerna och tyskar som den främsta internationella slösarna, enligt fn: s world tourism organisation.

men till chiang mai och på andra håll, kineser har fått samma slags rykte för högt, klumpig, kulturellt omedveten om beteenden som inspirerade termen ”fula amerikaner” för årtionden sedan.

många inom turistnäringen är nöjd med strömmen, men 80% av 2200 chiang mai invånare tillfrågade av universitetet i februari sade att de var mycket missnöjd med kinesiska beteende.undersökningen och de många synpunkter på thailändska sociala medier på kinesiska för spotta, nedskräpning, skära i linjer, nonchalera trafikregler och låta sina barn för att tillfredsställa sig i offentliga pooler.en restaurangägare klagade på kinesiska fylls lunchpåsarna på bufféer.

den låg i lokala turist – förbindelserna i thailand är det näst största stad var troligen ett fotografi allmänt sett på internet av en person som påstås kinesiska, ha skitet i stadens gamla vallgrav.

”tyvärr, just nu, det är väldigt anti – kinesiska.i syfte att ta fram sådana starka känslor i chiang mai, det måste vara riktigt illa.i allmänhet, chiang mai man är ganska toleranta mot utlänningar, ”säger att annette kunigagon, irländska ägare av sedan länge etablerade eagle gästhus.

men hon och andra har påpekat att mycket av olämpligt uppträdande gäller turné grupper snarare än enskilda resande som i allmänhet är yngre, bättre utbildning och bättre anpassad till lokala sedvänjor.

en del av misstroendevotum är hyckleri.thailändarna själva är mästare litterers och har haft en av de högsta trafik dödssiffrorna i världen.

invånare av chiang mai, en 700 år gamla staden rik på kulturella traditioner nike skor , som kan vara särskilt känsliga för vissa kinesiska sätt, priding sig på raffinerad, vänliga uppförande och mjuka tal.kanske deras vanligaste klagomål är hur högt de besökare som tenderar att prata.det finns också en oro, som återspeglas i universitet – undersökning, som tillsammans med turister ett ökande antal kinesiska köper egendom, etablering och tar arbetstillfällen från lokalbefolkningen.

– det är långt från den enda olycklig.under de senaste åren, hotell och restaurang av var gäster har fyllt lunchpåsarna e nike skor fter att ha klargjort att kina inte ä nike skor r välkomna.hong kong flygbolag har utbildat besättningsmedlemmar i kung fu för att få full passagerare och ett tecken på kinesiska i paris ”louvren begär att besökare som inte vet eller urinera på museet grunder.brett offentliggjort var graffiti etsat i egypten är en gammal luxor tempel behandlingen ”ding jinhao var här.”

kinesiska vice premiärminister wang yang förra året sa negativa agerande hade ”bilden av det kinesiska folket.” regeringen utfärdat en turism lag huvudsakligen för att reglera den inhemska marknaden men som uppmanar till resenärer utomlands för att ”följa de normer för civiliserad turist beteende.” det producerade också en 64 – sidan ”handbok för civiliserade turism” med en lång lista ”gör det inte” inbegripet näsa plocka offentligt, att stjäla flytvästar från flygplan och på ner nudlar.

en av de mest virulenta kritiker har varit wang yunmei, som nyligen publicerade ”svin på rymmen: kinesiska turistgrupper” efter sex år av resa utomlands.när boken ritade mest ”elak” kommentarer från landsmän, wang säger att någon sa att boken skulle ha kommit ut för länge sen.

vissa kinesiska medier kommentatorer säger olämpliga beteende är ofta en förlängning av inhemska vanor.wang säger många kinesiska turister är människor på landsbygden som nyligen förvärvade pengar genom mark försäljningen men har lite utbildning och bara tala sitt eget språk.o nike skor m offentliga toaletter finns inte i sina byar, säger hon, de kan inte veta att titta på dem när det behövs.hon säger också att utbildning har också inte ke

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.