nike skor dåligt för nypd sting ”operati

dåligt för nypd sting ”operation tur väska som pol ser till att få ett slut på det

en polis stingdubbed ”operation tur väska,” avsedd att krage klibbiga pekade ut tjuvar, drar eld från lagstiftarna och förespråkar som fruktar att det också kan vara snaring intet ont anande goda samariter.

assemblywoman grace meng d rodnad) har infört ett lagförslag för att förbjuda den taktik som efter att ha mottagit flera klagomål från medborgare i sin valkrets.

”denna praxis hos polisen nike skor bara avskräcker folk från att se något och säga nåt.det är också avskräcker folk från att vara goda samariter ”meng sa.

för smärtan, snutarna satte en väska på en offentlig plats fylld av värdeföremål såsom en ipod eller kontanter.om någon går iväg med väskan eller dess innehåll, det är plockad.

poliser i förvar en flush pastor i januari när han plockade upp en påse som var en del av sting, meng sa.prästen sa att meng han försökte ge den till sin ägare.

nypd tjänstemän inte besvara en begäran om kommentarer.

medborgerliga rättigheter förespråkar sa att operationen är en fälla.

advokat norman siegel sa att människor som anhållits genom operation tur väska ska ”bedriva en stämning för felaktigt gripande.”

någon som har förlorat egendom har 10 dagar för att lämna tillbaka den till ägaren, så det gör smärtan olagligt, siegel.

”det är orättvist, och det bör avbrytas,” sa han.

meng är bill har ännu inte planerat för en omröstning av församlingen.hennes kontor är att söka efter andra som kan ha gripits under operation.

david hawkins, 55, sa att han var en deposition till en bankomat på hsbc filial på main street rodnad för två månader sedan, när han såg en övergiven väska med en massa kontanter.

hawkins sa att han tog pengarna och kom ut från banken.han kom inte så långt in nike skor nan polisen tog honom och slängde honom i fängelse i tre dagar, sa han.han erkände för snatteri.

”vad polisen gjorde var inte rätt.du behöver inte försöka locka medborgarna till att begå brott.- polisen är där för att förebygga brott ”hawkins sa.

donna lieberman, verkställande direktör för new york medborgerliga fri – och rättigheter unionen, sa att hon stöder meng är bill och jag kan inte föreställa mig hur någon känner sig säkrare med operationen.

detta program, som behandlar goda samariter som ficktjuvar är oklokt och är en verklig kränkning av medborgerliga rättigheter, ”lieberman.

om operationen tur väska fortsätter, meng sa, det kommer att avskräcka från new york från att höra den nypd mantra ser något, säg något.

”när polisen sysselsätter d nike skor enna typ av praxis i hela stan, det är en fullständig avskräckande för vad vi försöker göra,” sa hon.

redaktör plockar polisen namn han ville ha för serie hammer med rån anthony ynkrygg, 28, är efterlyst i tre rån där han använde hammare för att attackera sina offer, polisen sa söndag.

offer för försök till bronx bilkapning innehas utan borgen på mord jeffrey pierre, 33, verkade dystra söndagen medan återfinns i bronx domstol för mord och vapen innehav.

han sköt och dödade utanför mataffären i bronx en 22 – årig man blev dödligt skott i bronx tidigt söndag efter ett gräl, polisen och vittnen.

sex barn bor i brooklyn hemlösa kommer att utföra på radio city music hall sex barn välsignad med vackra röster, men bor i brooklyn härbärge för deras inspirerande sång på radio city music hall nästa månad.

redaktör väljer deras mod förtjänar stipendier ”beslutsamhet och ihärdighet” av två jamaicanska studenter har erkänts i förra veckan av grundaren av bronx baserade jah – stiftelsen, som ger stipendier till behövande, men akademiskt lovande mottagare.

obduktion av brooklyn modedesigner ofullständiga den ursprungliga obduktionsprotokollet på brooklyn modedesigner hittades död efter saknas för nästan två månader var ofullständig, tjänstemän sa lördag.kroppen av james (j) ott, 31, hittades flytande i new yorks hamn i närheten av pir 4 på sunset park, brooklyn tidigt.

friskolor betala miljoner i skatt till mellanhänder stadga skolan brooklyn drömmar betalar 2,3 miljoner dollar till vinst, fast det nationella kulturarvet akademier att upplåta utrymme från den katolska kyrkan, till ett pris som är mycket högre än vad staden normalt skulle betala skolan.dussintals vinstdrivande leverantörer såsom nha samlar in pengar från friskolor, men inte alltid kan redogöra för hur pengarna spenderas och föräldrar säger att studenter inte omfattas av utgifterna.

exklusiva: f.d. lärare som på nike skor stått hotade att döda mina kolleger att stämma en ex – klass lärare som utredare säger att hotade en massa skjutande planer att stämma sin gamla chef, en släkting till den man säger.jason roberts, 36, fick sparken från hans $72990 jobb i februari efter en undersökning fann han gjorde en litania av skrämmande anmärkningar i allmän skola 78: e

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.