nike skor dum och fuldu har täckt fö

dum och ful

du har täckt fönster 8 nike skor i stor utsträckning.du kan läsa om hur det biljettpriser för stationära och bärbara datorer här, hur det fungerar med tabletter, om vad som är nytt i det här och om hur du ska använda den här.vi har även förklarat vilka fönster 8 borde du köpa och hur mycket det kostar.

men med det här jag vill sammanfatta fönster 8 samt tala om några specifika aspekter av den nya fönster, som inte får vara viktig på kort sikt och kan inte vara synliga men är betydande när det ses mot bakgrund av den framtida av datorer.

1 jag känner fönster 8 är en fantastisk tablett os.grunderna är alla fast och det är på många sätt bättre än ios att befogenheter ipad eller google android som går på många tabletter.gester, i synnerhet, är ganska bra.

2 med tanke på att fönster 8 kan stödja befintliga program, microsoft hårdvara partner kan skapa en underbar hybrid anordningar som kan bli som tabletter samt förvandlas till en typ av bärbar dator för mycket seriösa arbete.

3 – konstruktionen filosofin i moderna industrin.plattorna kan friska upp och visa information i realtid är en bra idé.även den rena linjer och samtida avsluta av moderna industrin appar är fantastiskt.dessa program ser bra ut.

4 nya os är en god användning av molndatatjänster att fullständigt integrera offline och elektronisk databehandling.ett exe nike skor mpel är integration med skydrive, microsoft moln baserade lagring service.detta innebär att alla era viktiga filer kan räddas på nätet i realtid och utan mycket väsen.

5 fönster 8 är den billigaste fönster för tillfället.det kostar bara rs 699 för många användare.om du redan har ett fönster 7, vista eller xp du kan betala rs 1999, som också är ganska billig genom fönster normer.

6 fönster 8 förenklar databehandling erfarenheter mycket.detta kommer att hjälpa människor som inte är van att äldre fönster eller de som hittar datorer oerhört komplicerat just nu.

– dåliga saker

1 antal moderna industrin program är inte riktigt än.och när jag säger – – jag menar de mäktiga program och inte bara webbplatser som har varit applified.de program som vi använder på våra datorer varje dag är inte tillgängliga i fönstren – affären, som är det enda ställe att distribuera program med moderna industrin.

2 – avsaknad av program som firefoxen och krom med moderna industrin betyder fönster 8 användare måste byta mellan modern unionsindustrins läge och traditionella stationära steg.detta påverkar användarnas erfarenhet.

3 även många av dator förvaltningsuppgifter som lägger en hårddisk för användarna i stationära steg.detta är något som microsoft kunde ha undvikits.

4 fil förvaltning verkar saknas i det moderna unionsindustrins läge.om tredje part appar sannolikt kommer att fylla denna lucka snart.

5 program att använda moderna industrin är för grundläggande och inte möjliggör mycket flexibilitet.samma filmer spelar bra för windows media player i stationära steg.denna brist på flexibilitet och makt alternativ är en fråga med nästan alla program med moderna industrin gränssnitt.men jag hoppas att det är tillfälligt och som människor använder fönster 8 och kräva bättre appar utvecklare och microsoft som kommer att lyssna.

och fula saker.

det handlar mer om framtiden, men det är viktigt.

1 förra året skrev jag flera bitar om stängda databehandling.jag betonade risken för laminerat trädgårdar och datorer som anordningar som ipad eller andra tabletter.saken är den att datorer, som vi alla vet är mycket flexibla maskiner.och mycket av det är på grund av fönster.vi kan välja och vraka hårdvara.vi kan bestämma vad programvara använder.vi kan installera program eller ändra fönster till vårt hjärta innehåll utan tillstånd från microsoft.

men med fönster 8 mycket av det förändras.

2 fönster 8 införs fönster – affären.det är liknande till apple mac affär och ios affär.systemet med hjälp av modern unionsindustrin endast kommer att vara tillgängligt genom fönster – och alla program kommer att granskas av microsoft innan de offentliggörs i affären.microsoft säger att den gör det av säkerhetsskäl.förmodligen.men det är inte den enda anledningen.för varje app säljs från lager, microsoft kommer att ta minst 20 procent (30% i början).det har uppenbarligen ett egenintresse i utvecklare mot affären.men en ännu större oro är a nike skor tt kontrollen av hur systemet kan monteras ger microsoft förmåga att kontrollera vad en användare gör med hans eller hennes dator.potentiellt, gör det också möjligt att microsoft att döda program går det som av någon anledning.dessa kan vara konkurrenskraftiga skäl eller något annat.

ja, användare kan återgå till den traditionella stationära steg och få program de vill, så vill de ha det.för nu.och bara om programmet inte nike skor använda moderna industrin.men vad om framtiden?- ytan tablett som microsoft säger är fullt utvecklad dator men kan endast de program som har godkänts av microsoft.

3 fönster 8 är mycket enklare att använda, men det är för att det inte ger för mycket kontroll till användarna.- just nu är det

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.