nike skor elaka nassar bevisar att det

elaka nassar bevisar att det

nu kommer du säkert slängde tusentals rynkar befjädrade projektiler på dessa tjuvaktiga gröna gödsvin i rovio underhållning väldigt framgångsrika angry birds spel.

men har du tänkt att man undrar hur de fåniga ut svin skurkar någonsin har lyckats stjäla fåglarna ägg i första hand?

det är ett starkt ord för ett spel där berättelsen sekvenser spela ut över en handfull ordlös tecknade serier.men vi visat hur de svin som tog sig tid att utarbeta en plan för att snatta – fåglar ägg och sedan snabbt förlorade det.vårt jobb är att hjälpa dem att återhämta sig denna plan genom att göra noggranna planer för våra egna.

det kan vara lämpligt, medan dåliga grisarna kan l nike skor uta sig starkt på angry birds stil fysik och estetik, saknar dess prekursorer omedelbar tillgänglighet, för att i stället för en erfarenhet mer nyanserad, mer utmanande och vågar jag nike skor säga mer tillfredsställande än något vi sett från rovio förut.

som om du kan hålla på länge nog för att få en känsla för hur saker fungerar.

varje etapp inleds med en bit av svin plan sitter någonstans i avstånd och han tittar på en ruta av tomma rutor.det här är vår arbetsplats, där vi menade att utforma de kommer att dra en gris på ett säkert sätt (eller inte så säkert) mot kartan fragment, kanske plockar upp en stjärna eller två längs vägen.

tidiga stadier är ganska enkel.lägg ner några trälådor på nätet, följt av några hjul.- grisen i till märke ikon, och låt gravitationen göra resten drog din provisoriska nere hills mot ditt mål.

men det kan ta lång tid för det att bli mycket mer komplicerad.

vår inventering av fordons delar växer snabbt, med nya delar till nästan med varje nytt pussel.jag fann mig själv inför hjul snabbt av metall och trä, motorer, stora och små, och luftfartsutrustning alltifrån propellrar med ballonger till flygplan vingar.det här är en rovio spel, det finns mer ovanliga föremål, inklusive fyrverkerier, fans en slinky som våren.

det kommer att ta reda på hur varje del fungerar, och när vi ska använda det.

måste slå klockan?en propeller, vingar och jetmotor kombin nike skor ation kommer att hjälpa dig att nå ditt mål snabbare, men du har lite kontroll under flygningen.om du behöver göra mer känsliga luft arbete kanske lyfta din gris till en dold skalle samlarobjekt på en förhöjd avgrund bättre välja ballonger och ballast väskor i stället.

– problem med clearing ett hopp?bifoga en makt slår i form av en pop – en raket.bifoga flera inför olika riktningar och du kunna ändra hastighet och kurs vid avgörande tidpunkter under förflyttning genom rocky labyrinter.

vänta på en ojämn terräng?bästa sättet att använda metallådor för kropp och stålhjul för extra hållbarhet.du kan uppväga minskningen i hastighet på grund av extra vikt genom att installera ett starkt hot rod motor.

bara några delar ska delas ut i ett pussel, tvingar aktörer att bli bekväm med allt snarare än att förlita sig på bara ett par s nike skor aker.men en rad öppna sandlåda – nivåerna i slutet av matchen erbjuder enorma byggnad nät som gör det möjligt för aktörer en möjlighet att sätta ihop nästan hela spelet poster, skapar enorma frankenstein fordon som är precis lika roligt att styra över en klippa och sova som de skall försöka att på ett korrekt sätt pilot.

klart, dålig grisarna sitter på en annan planet av komplexiteten i förhållande till angry birds spel, som lyckades tack alla från småbarn att centenarians och de flesta i mellan.det här kan göra illa grisarna svårt att sälja för majoriteten av en miljard (!)människor som har laddat ner angry birds i dess olika former under de senaste åren, och de flesta av dem, en förutsätter, faller helt och hållet i den kategori av tillfälligt spelare.

men kanske dåliga grisarna kommer att göra upp några av dessa förluster genom att locka aktörer från hardcore publik.om du tror att du skulle kunna göra något på att rotera raketer, tryck ner för att ta bort en bit, tryck på en pil för att flytta hela projektet en rad vänster eller höger upp eller ner så kan du nog göra det.det är en formel som rovio äventyr med en mästare vet hur och var bättre än det här.

poängen är, dålig grisarna är en skamlös sparka på angry birds.det kanske inte har alla demografi tillgängligheten till dess föregångare (min angry birds kärleksfull sju år gav upp efter bara ett par nivåer), men det är utan tvekan ursprungliga, felfritt väl utformade, och så småningom helt tillfredsställande.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.