nike skor fotvandrare redskap för långa

fotvandrare redskap för långa avstånd att vandra

phil hough och deb hunsicker har winnowed deras långa avstånd vandring redskap till en bas vikt (utan mat och vatten) av 15 19 kilo, beroende på hur mycket lyx de tar, såsom mp3 – spelare, gps, kamera, paraply, mobiltelefon, böcker eller extra choklad.

extra skinnet och kläder och en is hacka för tidigt och sent säsong vandring tillför nå nike skor gra kilo till en belastning.

de bär mer än ultralätt vandrare, som är mindre än 10 pund från pack vikt.om ljuset regnrock måste bäras, paraply tillåter hood blir kvar och toppen nere för ventilation.(heet i gula flaska burns varmare).hough kompenserar genom att äta mer godis. ”jag brukar inte ha vattentäta skor i sommar, för mina fötter svettas mindre, vilket är det mest viktiga övergripande ”hough.”när det regnar, jag går bara i våta fötter.även vattentäta skor blir blöt, men åtminstone de här skorna torra snabbt.med linne botten för att hålla liggunderlag.

liggunderlag: z lite stängda cell fällbara block (under 14 gram), ljus och varaktigt, kan inte lätt.minimalistiska förpackningar som väger mindre än 2 kg med nå nike skor gra klockor och visslor, lite utfyllnad och är inriktad på att släpa basen vikter på 20 kg eller mindre.

”det är tufft för en torr sträck när man har att göra med 15 kilo av vatten,” hough. ”i dessa fall kan vi använda påsar och fortsätta i våra händer. ”

livsmedel: ständigt utvecklas alternati nike skor v ett hem mat dehydrator för livsmedel, såsom röda bönor och ris -, mark – turkiet chili samt hemgjorda spaghettisås torkat till konsekvens av fr nike skor ukt läder att gå med pasta.

rikssamtal vandrare förlita sig på att skicka mat i förväg eller köper från maten på vägen. ”vi äter en massa medlemmarna, som makaroner och ost, tonfisk paket, potatismos med mccormick sås sås, som är en stor uppvärmningen tröstmat.jag har en spice väska att göra samma saker smakar annorlunda.

”vi äter torkad flingor med mjölkpulver och lunch på pita eller tortilla med jordnötssmör eller tonfisk och torkade nötter och andra snacks.vi har färsk frukt under de första två kvällar av livsmedelsförsörjningen, sluta.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.