nike skor – fylld med vårdhundratals

– fylld med vård

hundratals barn som har rymt från våld i hem nike skor met kommer att få – – fyllt med grundläggande skolmaterial som de behöver för att lyckas i klassrummet.

den 13: e årliga skolan för barn projekt som drivs av na’amat kanada calgary, en judisk kvinnor är icke vinstdrivande organisation, såg om 100 volontärer pack 875 ryggsäckar söndag med donerat material såsom pennor, bärbara datorer, saxar, och lim pinnar.

projekt som ordförande, stephanie säckar, bärkassar, sa vad hon hörde från skydd är att man flyr från ett hem med våld i hemmet som flyr från en eld som du inte får ta med dina personliga ägodelar med dig.

att ge barnen med skolan är ett steg för att hjälpa dem att bygga up nike skor p sina liv, sa hon.

”det kommer inte att förändra allt för dem, men det kommer att hjälpa till lite, d nike skor et kommer att sätta ett leende på deras ansikten,” sade säckar.

packningen är fyllda med klass lämpliga leveranser med yngre mottagarna får saker som kritor och de äldre räknedosor och lexikon.

frivilliga från lokala skolor och calgary råskinn fanns på plats för att hjälpa grejer – – som kommer att spridas i hemmen i och runt ca nike skor lgary och även i lethbridge.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.