nike skor – gnista bombhot på boston mar

– gnista bombhot på boston maraton mållinjen

boston: två obevakade ryggsäckar nära boston maraton mållinjen utlöst ett bombhot och en utrymning av hundratals människor från området i dag i en kuslig påminnelse av terrorattacker här för exakt ett år sedan.

boston – polisen tog en man i förvar och detonerar två ryggsäckar efter de hittades ensam på oss street.polisen sa att det var ”- – för säkerhets skull.”

minst en av väskorna var som en barfota man som bar en lång svart slöja och skrek ”boston stark.” han har identifierats som 25 år gamla kayvon edson cbs news rapporteras.

när edson blev stoppad av polisen, han sa att han hade en riskokare i hans väska.det är när bombenheten kallades till scenen, en källa som nämndes av wbz tv som sä nike skor ger det.

den riskokare i väskan var full av konfetti, en annan källa sa.

edson är åtalad för förargelseväckande beteende, störande och innehav av en bluff – anordningen.

– innan polisen gav order om evakuering av området nära mållinjen och polisens bombpatrull anlände till platsen, boston globe rapporteras.

den högt bommar nära mållinjen, ett år efter den dag som den dödliga 2013 maraton bombningarna skrämde dussintals oskyldiga.

strax innan detonationen, en officer som vaktar platsen har en livlig diskussion med en man som ville gå till polisen bandet för att komma till hans bostad.

”det är en bomb på gatan,” han ropade till honom. ”förstår du det? ”

tidigare i dag, överlevande från förra årets bombningar blev räddare, offentliga tjänstemän och andra för en ceremoni i närliggande hynes convention center.

för ett år s nike skor edan, tre personer dog, och mer än 260 personer skadades när två bomber exploderade nära mållinjen av maraton.

två bröder som etniska tjetjener planerade och genomförde två bom nike skor bdåd nära maraton mållinjen.

tamerlan tsarnaev 26 dog efter en eldstrid med polisen i flera dagar efter bombningarna och hans bror dzhokhar tsarnaev, 20, har erkänt inte skyldig till 30 federala anklagelser och vänta nike skor r på en rättegång.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.