nike skor – kan vara en plågabarn gå

– kan vara en plåga

barn går i skolan i höst kan ha en belastning på sina axlar som ka nike skor n skada deras ryggar.

– är sannolikt den mest populära skolväska runt för barn i alla åldrar, men många läkare är i fråga om vikten av så många böcker om unga män.

hälso – och sjukvårdspersonal har börjat inse att försiktighet bör iakttas i valet av en ryggsäck.

under 1999, american academy of kirurger övervakas mer än 100 läkare på två barn är sjukhus och 58% sa att de var unga patienter som klagade på tillbaka och har ont i axeln på grund av ryggsäckar.de bidragande faktor är att barn som medför fler än 20 kilo av böcker och andra material i sina ryggsäckar dagligen.för snabbt växande barn skulle kunna visa sig vara farliga.

även om de långsiktiga effekterna av dåliga ryggsäck användning inte är känd, vårdpersonal säga övervikt och vissa väska styles kan orsaka nerv press runt halsen som kan leda till muskelspasmer, hals eller smärta i skuldrorna.

den amerikanska akademin på barnavdelningen rekommenderar att en ryggsäck inte väga mer än 10 – 15 procent av en student kroppsvikt.

den bästa skolan väska har är hjul, antingen med eller utan ryggsäck alternativ.denna stil tar trycket från en ung organisation som erbjuder en studerande möjlighet att hjulet böcker och andra attiraljer från klass till hem.

mode är ofta en prioritet när det gäller skolan väskor.och det är självklart att många barn tror att det är ”inte bra” att använda axelband eller midjebälte ryggsäck, för att i stället för mer trändigt budbärare väskor.- väskorna är bättre lämpad som modets tillbehör än som en väska.de erbjuder lite tillbaka stöd eftersom vikten av deras innehåll är sällan jämnt fördelade över hela kroppen.

faktum är, som bär på en ryggsäck på en axel, lastade med böcker, tros kompromiss symmetrin i ryggraden och dess naturliga chock absorption.enda bandet skolväskor kan också orsaka ett barn att luta åt sidan för att kompensera för den vikt som de är med detta i sin tur kan resultera i lägre eller högre tillbaka stam och nike skor dålig attityd.

de goda nyheterna om – – är att de är användbara när det används rätt.axelband är större i vissa fall är fyllda med ett virrvarr av plast, gel eller madrasserade införs för att mildra de axlar.alla har midja bälten för att säkra den förpackning med barnet och ändra viktfördelning av innehållet.

många högre slut modeller, som de från nike, hals och ländryggen tillbaka stöder.flera är utformade med många små avdelningar för att möjliggöra en bättre fördelning av uppgifter.men om extra utrymmen som är berörda, ofta är det bättre att hitta en ryggsäck med färre delområden för att minska sannolikheten för att ett barn overstuffing en väska.

förutom att välja rätt storlek på väska för deras barn, föräldrar borde lära barn att göra väl packa en väska.al nike skor la tunga böcker ska packas först, vilar närmast barn är tillbaka för att förhindra ytterligare påfrestning på kroppen.

ta hand om valet av en ryggsäck kan förebygga eventuella spinal problem i framtiden.så, här är några anv nike skor ändbara rekommendationer.

förpackning med hjul

dessa förpackningar är alltid den bästa vägen att gå.de skapar ingen stress på barnets kropp.de har makten puff flickor och clifford den stora röda hund väskor.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.