nike skor luffa i den björn som sover sa

luffa i den björn som sover sanddyner

jag vandrade i den björn som sover här.det var mars, så när jag gjorde det genom skogen och över dynerna, skulle jag ha kilometer strand för mig själv.det var en över nike skor natten, en chans att prova nya ultralätt luffa utrustning.jag vandrade de skogklädda hills snabbt och njuter av den kalla luften.

halvvägs genom skogen, jag stannade för att koka nudlar.den billiga 3 gram gräs från en dollar – affär, och det funkade.jag var glad, för katalogen beskrivningar, dyra titan krukor är allt tyngre, förmodligen på grund av att de är för tjockt och med alltför många prylar.

jag var tvungen att använda en liten kvist eld när min hemmagjorda alkohol spis inte ger tillräckligt med värme.jag lärde oss att isopropylalkohol inte bränner som het som den alkohol som används för en gas som tillsats, men kvistar arbetade i alla fall.

packning på stranden

ef nike skor ter att ha ätit, jag gick till lake michigan, och satt upp en stor sanddyner.jag såg vågorna på is upp på den tomma beach.de började yla på avstånd, och molnen rullade in.jag var på stranden efter petoskey stenar när snön började.luffa i mars har sina risker.

jag var i löparskor, och det skulle vara iskallt den kvällen.i norra europa, mars ingår definitivt i vinter.mina fötter var varm när jag gick, men jag hade inte tänkt på dem som blir våt.jag vandrade med nio kilo på min rygg, och att bara för att jag kastade i vissa konserver.jag var på väg, men jag visste att skogarna och känt mig bekväm med mina förmågor.

min sovsäck var 17 gram västra bergsbestigning highlite.det var första gången jag skulle använda det under fryspunkten (slog det 25 grader på kvällen).men det var inte så blåsigt.

i nike skor utkanten av skogen bakom sanddynerna, satte jag upp min lilla presenning.jag staplade barr och död bracken fern nike skor s under det, slutar bara när det blev mörkt.det var en varm madrass och jag sov gott, lyssnar på prärievargar, och vågorna på isen i sjön.

i morse var jag glad att se en doft av snö.min enda pund sovsäck hade varit varmare än mina tre busar, och jag trodde att det var lätt.jag hällde sprit på botten av en pepsi kan skära av min 1 / 2 gram luffa spis) och te.jag var mest nöjd.bara två problem: min tarp var för liten, och den alkohol som jag tog var fel typ.

efter packning i michigan i flera år, jag vet.jag vet var vi kan hitta död gräs och bracken ferns, exempelvis för att göra en varm madrass i några minuter.kunskap, uppenbarligen, kan vara lika värdefullt som dyr luffa redskap.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.