nike skor när kommer att fortsätta att s

när kommer att fortsätta att slå dem i

som en följd förenade söker på lån farid el alagui producera mål men watson insisterar på att det är upp till andra under hela laget med chip och hitta på nätet.

proppen fångat sitt fjärde målet för kampanjen med hans leveller i 1 1 dra med inverness som ger honom en bakom robertson.

han sa: ”jag har haft lite skämt med andy för att se vem som kan få de flesta mål.det var bara ett skratt i början, men jag har gjort några tillbaka och jag är bakom honom.det är riktigt roligt.

”det finns inga bud på det, men om jag kan hålla på att jag kan få ett vad.det är trevligt nike skor att få och fyra är inte dåligt överensstämmer så långt men jag vill spela varje vecka och förhoppningsvis kan jag hålla min plats i laget efter poäng till inverness.

”full ryggar, föreståndaren bara säger åt oss att gå ut och göra vårt jobb.vi försvarar först och främst och allt annat är en bonus.vi har inte jobbat på poäng från andra områden i parken.vi älskar att gå framåt, även om jag vet att mitt mål var från ett hörn i helgen, och de mål som har kommit från oss spel och driver upp park.

”det är bra att ha full ryggar komma fram.mark wilson som älskar att gå framåt.vi är lite ljus i slående avdelning med skador, och det är viktigt att resten av oss chip i mål.

”farid fick en massa mål när han var i falkirk.han har satt i.han ser stark ut i utbildning och kan sätta sig över.han orsakade inverness försvar problem när han kom hit.

”vi kom upp mot honom n nike skor är vi förlorade i falkirk om påföljder i koppen.han fick till det med en nick och orsakat problem så är det bättre att ha honom på vår sida.

”men vi har en spelare som kan fixa från hela planen.andy har haft några och stuart armstrong, gary mackay steven och ryan gauld har samlat. ”

watson erkänner förenade är fem spel inte slagit rymma har varit svårt att ta det är på baksidan nike skor av sex segrar på snurra som hade många tipsa dem att nike skor avsluta andra.

nu är han ute efter att hjälpa taysiders återvända till seger när på ross county på lördag.

han sa: ”fansen förväntade oss att vinna alla matcher efter att springa.de två senare mål att dra mot midja.har gett oss lite liv igen och vi har skapat många chanser?inverness så vi är ute efter att få vinna igen på dingwall. ”

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.