nike skor ryggsäckar blöja väskor”hj

ryggsäckar blöja väskor

”hjälper mammor stanna i skolan på easton hög

19 november, 2000by madeleine mathias i morgon bitti

katrell är mor, williams, 17, en annan elev, som bor med sin mamma, medan katrell far, keith thompson, bor med sina föräldrar och bidrar så mycket som han kan.men som ramos, janine har att vänta tills den 1 1 / 2 år gamla sover innan hon tar itu med sina läxor.

med en baby har förändrats williams liv.hon sa, ”du har inte mycket till privatliv.” till andra tonåringar, hon ger råd, ”vänta tills du är klar med skolan.vänta tills du har mer erfarenhet, tills du får ett jobb, tills du har en viss stabilitet. ”

efter hon examen i juni, williams förhoppningar a nike skor tt studera tandhygien.

gwen peischl, skolan är studievägledare, konstaterar att tonåring paula barretto tog examen dagen före hennes son, deven, föddes.hon bestämde att hon skulle stanna i skolan.

barretto, som har fullt stöd av barnets far phillips, jobbar för henne och bs för att gå på college på hennes väg till att bli en grundläggande lärare.

phillips, 18, som har lämnat skolan för att stödja paula och deven, reser 120 kilometer om dagen för ett jobb i new jersey.jag ska se till att de tas om hand ”, säger han.”jag är ledsen att det hände, men vi vill inte att ångra det. ”

den enda far som besöker barnkammaren dagligen är edgardo roman, 16, en förstaårs elev, som skickligt äter lunch med sin son, damien, 1, och förändrar hans blöja.han bor med sina föräldrar och damiens mamma, dana teske, 15, en niondeklassare som bor med sina föräldrar.på lördagar och söndagar.

medan teske har barnet under veckan, roman har honom på helgerna, när hans mamma kan se dam nike skor ien tills roman kommer hem från jobbet.

”jag har ingen ånger”, säger han, men han tillägger att han inte går ut som andra tonåringar.

teske fått hembunden instruktioner under graviditeten på 14, men romerska stannat i skolan.teske nu är tillbaka i skolan.

även om de är föräldrar, roman sa att de två är vänner nu, och lägger till de kommer att vara vänner.

medan flera mamma studenter få toppbetyg, tia moody, 18, mor till nasir jackson, 5 månader, fungerar lika svårt att komma förbi betyg.hon kommer inte att ge upp förrän hon får sin examen, så att hon kan få ett bra jobb efter examen.

alla unga mödrar att ta föräldraskap och barns utveckling klasser samt de kurser som de behöver för att ta examen.för de flesta är det en fullständig arbetsbörda dagligen, men de nike skor kommer att finna tid att besöka sina barn på dagis.om deras barn sover förväntas de och gör det gärna spela, inneha eller foder som de andra barnen.

monahan sa att detta visar att föräldrar vad de kan förvänta sig när deras barn når en annan utvecklingsnivå.

även om 11 mödrar undertecknat för barnkammare i september, tre har släppt ut eftersom de inte kan hantera arbetsbördan.

men monahan sa tre gravida, i december, januari och mars, kan leda till att de nike skor ras barn på dagis, så att de kan stanna i skolan.

chase är en beklagar att lvcc har misslyckats när det gäller att få teen fäder som berörs. ”många är inte i skolan ”, säger hon,” så vi kan inte nå dem. ”

men hon och peischl är glada över att äntligen easton område high school teen mödrar har ett sätt att hålla dem på utbildning spår.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.