nike skor scenen med änglarmånga män

scenen med änglar

många män skulle betala dyrt för min älskade backstage nike skor jag spenderade morgonen på en armé av 40 modeller i rosa siden badrockar bli bortskämd.

ett hav av långa ben, en nike skor hjord av kameror och lukten av hårspray i tropiska hetta att ganska mycket sammanfattar bakom scen i victoria secret – modevisning som filmade i new york i nov. 9.

träffa änglarna är inte enkelt.- där är en verklig fästning vår presskort skannas, våra väskor är sniffad hundar, och varje journalist ledsagas.som sagt, byggnaden är ett tillfälligt hem i en behå som värderas till $2.5 miljoner euro, vilket miranda kerr (fru skådespelar nike skor e på orlando bloom, som födde en son för elva månader sedan) förväntas bära på den bana som på bara några timmar.london juvelerare prydde ovärderliga bh med 3400 ädelstenar och 142 karat diamanter.kommissionen kommer också att ha 23 karat guld vingar och 105 000 swarovski kristaller som tog sju år att skapa.

kort sagt, det här är ett sammandrag av glamour och glitter, och en enorm för maskin för victoria secret – som investerat nästan 12 miljoner dollar i paraden.det här året program visas på nov.29 på cbs, med resultat av kanye west, nicky minaj och maroon 5, vars målvakt, adam levine, är pojkvän angel anne vyalitsyna.

modeller som gisele bundchen, heidi klum, naomi campbells och karolina kurkova har strutted för underkläder helt under de senaste åren, men i dag har en rad nya änglar har tagit över, framför allt doutzen neelie kroes, adriana lima, alessandra ambrosio, chanel iman och kerr.

bakom scenen, de flesta av landningsbanan modeller är vänliga och spendera tid på deras telefoner eller vid buffén.de har ägnat flera månader på sin diet och träning svårt för paraden lima var enligt uppgift på flytande föda i nio dag nike skor ar.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.