nike skor – som hittades nära boston mar

– som hittades nära boston maraton upp manar evakuering

timmar efter tisdag årsdagen händelse minnet av boston bombningar, polisens bombpatrul nike skor l undersökt två ryggsäckar v nike skor id marathon mållinjen, spärrat av området.de och trygga både väskor, talesman för polisen david estrada.i en ”post – polisen sa – åtgärderna.en väska var obemannat, medan den andra bars av en person.

en av de två väskor som en tryckkokare som inte var en bomb, en brottsbekämpande källa sa.den andra väskan tillhörde en media.två påsar godkändes, källan.

talesman för nike skor polisen mike nike skor mccarthy sa att polisen kom över en man som var vi mest angelägna om.han har mycket högljudd.han skrek nåt, mccarthy sade.

poliser konfronterade honom, eskortera honom från området och har spärrat av området.han greps och anklagades för förargelseväckande beteende, störande och innehav av en bluff anordning, boston poliskommissarie randy halstead sa sen i tisdags.

polisens verksamhet på boston maraton mållinjen var en ryggsäck var ensam på tisdagen den 15 april 2014.(krediter: cnn)

fbi: s talesman sa att byrån var att hjälpa polisen.

tidigare på tisdag, polisen svarade på en rapport om en eventuell rörbomb utanför boston stationen.fast det var en utredare explosiva, utan snarare en hög spänning… det var ett hot, statliga tjänstemän.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.