nike skor – tillhandahålla måltider till

– tillhandahålla måltider till hungrig new orleans barn under helgerna,

från fredag, mer än 1300 barn i storstadsområden i new orleans område som annars skulle gå hungrig under helgerna får ryggsäckarna fulla av näringsrika livsmedel för att komplettera sin kost från andra skörd mat bank.lafayette academy stadga skolan är en av 19 platser soppköket tjänar över 23 kommundelar i louisiana.personalen kommer att dela ut ryggsäckar varje fredag till 100 av eleverna.

för fullständig sizeellis lucia / gånger picayunelafayette academy stadga skolan i new orleans är en av 19 platser ryggsäcken program tjänar över 23 kommundelar i louisiana.

många new orleans studenter omfattas av fria och sänkta kostnader f nike skor rukost och lunch, men de går hem till tom pentryn i helgen eller nr skafferi alls.

barnen vet hur d nike skor et är att inte ha mat, sa stephany jones, socialarbetare och ryggsäck program organisatör i lafayette academy.en hemlös befolkning på skolan, föräldrar som kämpar för att få middag på natten vi hade en familj som bor i en bil.jayroe, ordförande och vd för andra skörd större new orleans och acadiana, säger ryggsäcken program blev högsta prioritet efter orkanen katrina.under 2006, samma år som ryggsäckarna blev ett nationellt program, andra skörd påbörjade distributionen ryggsäckar i storstadsområden i new orleans – området.

de är fyllda med barnvänliga och näringsrika livsmedel såsom müsli barer, juice i allmänhet, i förpackningar som inte behöver laga mat eller beredning, jayroe sa.

varje ryggsäck innehåller två juice, två lagringsstabil mjölk kartonger, två små lådor av spannmål, frukt, äppelmos, köttgryta, makaroner och ost och lasagne.

enligt förenta staternas department of agriculture, louisiana har en osäker livsmedelsförsörjning skattesats på 14,6% och new orleans, 19,1%.

usda definieras livsmedel osäkerhet som tillgång, ibland, tillräckligt med mat för ett aktivt och hälsosamt liv för alla medlemmar i hushållet och begränsade eller osäkra tillgången till näringsmässigt tillräckliga livsmedel.någon gång under året många familjer har att besluta om de ska betala för allmännyttiga tjänster, dagis, bil eller mat.oftast är vad de har att gå utan att jayroe sa.

lärare och socialarbetare på skolor och se den effekt det har på sina elever.

somnar vid skrivbordet, sociala problem finns även barn som går i skolan för att äta frukost, och de smuggla in en extra kex att äta senare, jayroe sa.barn, ge sina ryggsäckar till deras mödrar, så att deras mödrar har något att äta.

– thomas, säkerhetsvakt på lafayette academy, ser de flesta elever varje dag.han avslöjar den personal till barn i behov av helgen mat ryggsäckar.

bidra till att identifiera nya barn baseras på vår lista och prata med hemlösa och iaktta de flesta barn i skolan, thomas.spring upp och fråga om de kan få en påse.de är beroende av dessa säckar.

runt jul, såsom thanksgiving och jul, andra skörd ger ryggsäckar till dessa studenter för att hjälpa tid nike skor vattnet över dem medan de ur skolan.

för närvarande andra skörd har över 50 skolor på deras väntelista ryggsäcken program.om skolor som redan är en del av programmet kräver mer än de förpackningar som de mottar, de hittar andra sätt för att se till att deras studenter får tillräckligt med mat.

har andra medel inom gemenskapen att vi använder såsom kyrkor, jones.lägger till åttonde klass nästa år, så att den blir större.

livsmedel för andra skörd – – inte är donerat.andra skörd spenderar $233 per barn för 40 veckor i ryggsäcken – programmet, som köper noggrant för att se till att varje ryggsäck är konsekvent fylld med näring, nonperishable mat som eleverna kommer att åtnjuta.

anta särskilda skolor och skolor inom församlingar och stiftelser utgör en gåva som kan nike skor betala för hälften av ryggsäckar, jayroe sa.

skolorna befinner sig i en svår situation med att besluta vilka studenter få ryggsäckar.de vill se skiljer sig från andra bookbag, men ryktet går.

Det här inlägget postades i nike skor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.